Hägerstensvägen 165A, ½tr

Hägerstensvägen 165A, ½tr

Aspudden

3:a | 60.5 m² | 3895000 kr /bud Välkommen till denna välplanerade 3:a i populära Aspudden. Lägenheten har gamla fina detaljer bevarade såsom köksskåp, garderober och överskåp. Balkong utan insyn mot grönska. Nära till Mälaren, naturområden, T-bana, caféer och restauranger.
Lisebergsvägen 117

Lisebergsvägen 117

Liseberg

2:a | 53 m² | 2495000 kr Utgångspris/bud Välkommen till en mysig lägenhet med äldre charm mitt i Lisebergs lugna villakvarter. I den vackra fastigheten anno 1919 finns en förening med 13 lägenheter, gemensam trädgård och trevliga uteplatser. Här finner man ett vardagsrum med fantastiskt fint ljusinsläpp och härlig utsikt över villaområdet. Sovrummet är rymligt, köket är välplanerat och hallen är välkomnande. Välkommen på visning!
Mälarhöjdsvägen 11
Snart till salu!

Mälarhöjdsvägen 11

8:a | 204 m² Denna oas ligger mitt i Mälarhöjdens hjärta och är ett boende för den kräsna. Tre våningar med allt du kan önska. Två vackra badrum, ett med bastu och utsikt över Stockholm. Stilrent kök, stora umgängesytor, fyra till fem sovrum där Master bedroom har egen balkong med utsikt över hustaken och vidare in till Stockholm. Till detta en stor altan som är helt insynsskyddad. Fastigheten är friköpt har ny luft/vatten värmepump. Nära till Allt: T-bana, Mälaren, affärer och skola. Varmt välkommen!
Selmedalsvägen 4, 6 tr
Snart till salu!

Selmedalsvägen 4, 6 tr

Axelsberg

3:a | 83 m² Här finner ni en fin och ljus lägenhet högt upp i huset i bra och solid brf och nära till Mälaren. Två fräscha badrum, generösa sovrum och trevlig och social umgängesyta då kök och vardagsrum hänger fint ihop. Man kan om man vill, få till ett uthyrningsrum, tack vare egen ingång. Nära till bad och mysiga promenadstråk längs Mälaren. Välkommen att höra av dig!
Sigurd Rings gata 7
Snart till salu!

Sigurd Rings gata 7

Aspudden

3.5:a | 92 m² Välkommen till en fin etagelägenhet i Aspudden! Här finner ni 92 välplanerade kvadratmetrar som är fördelade på två plan. På entréplanet finner ni stort och socialt kök, två sovrum, badrum samt balkong. När man tar trappan ned en våning så möts ni av ett generöst och socialt vardagsrum med sovalkov, arbetsplats och duschrum. Kommer visas i maj men välkommen att höra av er!
Vasaloppsvägen 118, 3 tr
Snart till salu!

Vasaloppsvägen 118, 3 tr

Västertorp

3:a | 80 m² | 3975000 kr Utgångspris/bud Med himlen som granne finns denna ljusa lägenhet med två stora balkonger i två väderstreck. Här finns ett socialt, stort vardagsrum och med det trevliga arbetsköket i direkt anslutning. Två rymliga sovrum och ett fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Varmt välkommen att höra av dig!
Fredrika Bremers gata 15, 2 tr
Snart till salu!

Fredrika Bremers gata 15, 2 tr

Fruängen

2:a | 66 m² I en lugn del av Fruängen, finns denna rymliga och ljusa lägenhet. Stort kök med separat matplats, lättmöblerat vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till den inglasade balkongen och ett generöst sovrum. Badrummet är stambytt och i sober och snygg färgskala. Välkommen på visning!
Ivar Vidfamnes gata
Snart till salu!

Ivar Vidfamnes gata

Örnsberg - Aspudden

2:a | 55 m² Välkommen in till en ljus och supertrevlig lägenhet! Här finner ni ett fint kök med mix av nytt och gammalt och med plats för större matbord. Ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och med utgång till balkong i fritt, högt läge. Rymligt sovrum samt fräscht helkaklat badrum. Lägenheten är belägen på entréplan men ligger högt upp! På bara ett par minuters promenad är du vid Örnsbergsbadet för ett dopp i Mälaren. Du har även gångavstånd till tunnelbana, affärer, restauranger, skola och natur. Välkommen!
Rockelstavägen
Snart till salu!

Rockelstavägen

Bandhagen

5:a | 114 m² Välkommen till ett modernt och fräscht BR-radhus, fördelat på två plan. Här finner ni välplanerade kvm med kök, vardagsrum och badrum på entréplan och övre plan med tre sovrum, allrum och badrum. Två fina uteplatser och två förråd. Välkommen på visning i januari!
Älvsjövägen 106
Snart till salu!

Älvsjövägen 106

Älvsjö

5:a | 68 m² Välkommen till detta radhus i Älvsjö med trädgård som ligger skyddad och kan nås från den lilla gångvägen som går mellan radhuslängorna. Vardagsrummet har öppen spis och dubbeldörren i glas leder ut till altanen och vidare ut i den lilla trädgården. Två sovrum, kök och vardagsrum med matplats samt gästtoalett på entréplanet. På det nedre planet finns ett stort sovrum men även badrum med bastu, kök och förråd. Det nedre planet har egen ingång. Nuvarande ägare har haft detta som en uthyrningsdel. Nära till skolor, grö...