Personnevägen 106

Personnevägen 106

1.5:a | 45 m² | 1995000 kr Utgångspris/bud Välkommen till en mycket trevlig 1.5:a med fina materialval, 2.50 i takhöjd och en balkong på hela 11 kvm! Kök, vardagsrum och sovrum i öppen planlösning. Om man önskar kan en vägg sättas upp för att få ett litet sovrum. Helkaklat rymligt badrum med duschhörna och tvättpelare. Det finns även en klädkammare. En aktiv Seniorförening som anordnar fika, kräftskiva, sportkvällar mm. Välkommen på visning!
Strålgatan 45

Strålgatan 45

3:a | 69 m² | 3950000 kr / bud Redan när man öppnar ytterdörren känner man att detta är en lägenhet som bevarat husets karaktär på ett mycket genomtänkt sätt. Här har ingenting lämnats åt slumpen. Både kök och badrum har moderna materialval men med tanke på 50-talet. Det finns två sovrum men man kan även utnyttja den inre hallen som sovutrymme, nu används den som arbetsrum. Den inglasade balkongen är vänd mot mot sydväst och här kan man njuta från tidig vår till sen höst. Föreningen har en stor och nybyggd uteplats med både grill, matbord och lou...
LM Ericssons väg 9

LM Ericssons väg 9

2:a | 51 m² | 3075000 kr Accepterat pris! ACCEPTERAT PRIS! RING FÖR VISNING! Ljus, trevlig 2:a belägen i trendiga Telefonplan. Här hittar du nytt kök, nyrenoverat fräscht badrum, lättmöblerat vardagsrum samt rymligt sovrum. Behöver man en liten 3:a så kan man förändra matplatsen till ett sovrum. Mycket nära till tunnelbana, restauranger och caféer och knappa 15 minuter till söder. Välkommen!
Hägerstensvägen 115
Snart till salu!

Hägerstensvägen 115

2:a | 44.5 m² Välkommen till en mysig tvåa med balkong i soligt söderläge och mot en lugn och grön innergård! Lägenheten är belägen i ett charmigt 1930-tals hus och har otroligt välplanerade 44,5 kvm! Lägenheten behöver lite kärlek och omsorg men har kvar flera tidstypiska charmiga detaljer! Belägen mitt i Aspudden och i en mycket stabil förening där även hushållsel och bredband ingår. Välkommen!
Yrsnögränd 1
Snart till salu!

Yrsnögränd 1

8:a | 223 m² Ett unikt hem som nu kan bli ditt! Entréplan med högt i tak, fantastiska detaljer såsom pelare, takmålningar, rund matsalsalkov med specialgjorda element under de sju fönster som följer i matsalens rundning, blyinfattade fönster, två öppna spisar samt klassisk serveringsgång bevarad. Till detta tre badrum varav ett med SPA-känsla och bastu, två mycket stora balkonger med utsikt över Mälaren, 5 stora sovrum och ett fantastiskt vardagsrum och matsal i fil. Plan trädgårdstomt med separat gäststuga. Friköpt med bergvärme och fibe...
Uttinivägen 7
Snart till salu!

Uttinivägen 7

6.5:a | 147 m² Denna moderna bostadsrätt i två våningsplan måste upplevas på plats. Bostadsrätten ligger som enda lägenhet i en fristående villa med tillhörande stor altan och trädgård som man förfogar över. Närmare egen villa kommer man inte! Parkeringsplats samt stort källarförråd ingår i avgiften. Ett unikt boende för den kräsna.
Finn Malmgrens väg 56B
Snart till salu!

Finn Malmgrens väg 56B

2:a | 46 m² | 2900000 kr Accepterat pris! Välkommen till en fin lägenhet med studiokänsla och med två härliga uteplatser om hela 18 kvm! Lägenheten byggdes 2014 och har ett trevligt arbetskök med utsikt mot uteplatsen och riktigt stort vardagsrum där soffa och stort matbord ryms! Bra sovrum med flera garderober och fräscht badrum. Välkommen!
Hägerstensvägen 173
Snart till salu!

Hägerstensvägen 173

3:a | 86 m² Lägenhet med två ingångar, perfekt för det egna företaget, tonårsavdelning eller som uthyrningsdel. Nyrenoverat kök i vitt med delvis öppen planlösning till den stora matplatsen vid lägenhetens alkov. Lägenheten har även ett stort nyrenoverat badrum med plats för både badkar och tvättpelare om man så önskar. Två bra sovrum samt vardagsrum med utgång till balkong. Nära till natur, Mälaren och Aspuddens centrum med T-bana som på mindre än en kvart tar dig till T-centralen.
Ivar Vidfamnes gata 29
Snart till salu!

Ivar Vidfamnes gata 29

2:a | 55 m² Välkommen in till en ljus och supertrevlig lägenhet! Här finner ni ett fint kök med mix av nytt och gammalt och med plats för större matbord. Ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och med utgång till balkong i fritt, högt läge. Rymligt sovrum samt fräscht helkaklat badrum. Lägenheten är belägen på entréplan men ligger högt upp! På bara ett par minuters promenad är du vid Örnsbergsbadet för ett dopp i Mälaren. Du har även gångavstånd till tunnelbana, affärer, restauranger, skola och natur. Välkommen!
Rockelstavägen
Snart till salu!

Rockelstavägen

5:a | 114 m² Välkommen till ett modernt och fräscht BR-radhus, fördelat på två plan. Här finner ni välplanerade kvm med kök, vardagsrum och badrum på entréplan och övre plan med tre sovrum, allrum och badrum. Två fina uteplatser och två förråd. Välkommen på visning i januari!