Lövsätragränd 9

Lövsätragränd 9

Sätra

2:a | 71 m² | 2395000 kr ACCEPTERAT PRIS! ACCEPTERAT PRIS! Klart att bara flytta in! Välkommen till en superfin och rymlig lägenhet i högt läge med stor balkong i bästa sydvästläge. Nytt snyggt kök i grått, stort vardagsrum med utgång till balkongen, generöst sovrum med fransk balkong. Stambytt badrum med tvättmaskin och stor hall med god plats för avhängning. Välkommen på visning!
Erik Sandbergs gata 8, 4 tr
Snart till salu!

Erik Sandbergs gata 8, 4 tr

Gamla Råsunda

1.5:a | 40.5 m² | 2695000 kr Utgångspris/bud Välkommen till en supermysig mini 2:a med balkong i trevligt sydostläge med fantastisk utsikt över takåsar och grönska! Välplanerat kök och trevligt vardagsrum med stort fönster som släpper in fint med ljus. Här finns gott om plats för soffa och matbord m.m. Från vardagsrummet når man också den sköna balkongen och i sovrummet får en större säng plats. Välskött bostadsrättsförening som äger marken. Välkommen att höra av dig!
Fredrika Bremers gata 15, 2 tr
Snart till salu!

Fredrika Bremers gata 15, 2 tr

Fruängen

2:a | 66 m² I en lugn del av Fruängen, finns denna rymliga och ljusa lägenhet. Stort kök med separat matplats, lättmöblerat vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till den inglasade balkongen och ett generöst sovrum. Badrummet är stambytt och i sober och snygg färgskala. Välkommen på visning!
Rockelstavägen
Snart till salu!

Rockelstavägen

Bandhagen

5:a | 114 m² Välkommen till ett modernt och fräscht BR-radhus, fördelat på två plan. Här finner ni välplanerade kvm med kök, vardagsrum och badrum på entréplan och övre plan med tre sovrum, allrum och badrum. Två fina uteplatser och två förråd. Välkommen på visning i januari!
Älvsjövägen 106
Snart till salu!

Älvsjövägen 106

Älvsjö

5:a | 68 m² Välkommen till detta radhus i Älvsjö med trädgård som ligger skyddad och kan nås från den lilla gångvägen som går mellan radhuslängorna. Vardagsrummet har öppen spis och dubbeldörren i glas leder ut till altanen och vidare ut i den lilla trädgården. Två sovrum, kök och vardagsrum med matplats samt gästtoalett på entréplanet. På det nedre planet finns ett stort sovrum men även badrum med bastu, kök och förråd. Det nedre planet har egen ingång. Nuvarande ägare har haft detta som en uthyrningsdel. Nära till skolor, grö...