Vårgatan 3C

Vårgatan 3C

1:a | 38 m² | 2495000 kr Utgångspris/bud Kanske hittar du Kransens charmigaste 1:a här? Belägen i stabil och välskött förening mitt i Kransens hjärta och med otroligt fin innergård där man gärna avnjuter såväl frukost som middag. Här finner du ett vardagsrum med ståtlig kakelugn och här ryms både soffa och säng. Charmigt kök och ett helkaklat badrum. I föreningen finns gym med relaxrum och bastu, övernattningsrum och festlokal. Välkommen!
Valsbergs gränd 8

Valsbergs gränd 8

2.5:a | 53 m² | 2895000 kr Välkommen in! Här finner ni en otroligt välplanerad och nyrenoverad lägenhet mitt i Kransen! Rymligt vardagsrum med plats för stort matbord och soffa och med utgång till balkong. Ljust och stort sovrum med plats för dubbelsäng och ett mindre sovrum/barnrum. Nytt och fräscht kök i sobert svart. Helkaklat fint badrum (ca -10) med badkar och fönster. Välkommen på visning!
Ugglemossvägen 74

Ugglemossvägen 74

7:a | 138 m² | 6400000 kr Utgångspris/bud Välkommen till en välplanerad villa som andas 1968. Så här behövs lite kärlek, inspiration och entusiasm. På entréplan möts ni av vardagsrum, kök, sovrum, wc, tvättstuga, och stort förråd med groventré. På det övre våningsplanet finns fyra sovrum, allrum samt badrum. Insynsskyddad trädgård i bästa sydvästläge. Separat garage samt p-plats framför. Friköpt tomt och luftvattenvärmepump. Huset säljs med friskrivningsklausul. Välkommen på visning 14 januari!
Nyckelpigsvägen 51

Nyckelpigsvägen 51

6:a | 150 m² | 8475000 kr Utgångspris/bud En villa utöver det vanliga och dessutom med härlig karaktär! Här finner ni ett väl omhändertaget hus! På entréplan är det social umgängesyta med kök, vardagsrum, tv-rum och allrum och utgång till den mysiga och insynsskyddade tomten. Och på övre plan finns idag allrum, badrum och två sovrum samt en walk-in-closet, men som enkelt blir ett sovrum igen. På källarplanet återfinns ett sovrum, stort badrum, tvättstuga, förråd, bergvärme samt garage. Dessutom finns plats för två bilar under carporten. Välkommen på visning!
Erik Segersälls väg 11, 3 tr

Erik Segersälls väg 11, 3 tr

1.5:a | 41 m² | 2495000 kr Välkommen till denna välplanerade och fina lägenhet högst upp i huset med fri sikt och ett unikt centralt läge! Och kanske bäst av allt - mindre än en minut till Aspuddens T-bana och centrum!
Ekensbergsvägen 16

Ekensbergsvägen 16

1:a | 28 m² | 1995000 kr / bud Fantastisk etta i låghuslänga med kontinental känsla. Egen ingång och uteplats samt möjlighet att odla i rabatten utanför rummets fönster. Lägenheten är varsamt renoverad med både originalkök och garderober bevarade. Ett stenkast från Mälaren kan man njuta av en fika på altanen som ligger ostört intill grönskan. Nära till kommunikationer av alla sorter och på ca 15 minuter cyklar du in till centrum.
Kroppåsbacken 19
Snart till salu!

Kroppåsbacken 19

8:a | 238 m² Stor friköpt villa med gårdskänsla som måste upplevas på plats. Villan ligger som herre på täppan med högt, fritt och samtidigt enskilt läge på en liten gata centralt i Mälarhöjden. Huset är utbyggt och renoverat med stor omtanke, här har ingenting lämnats åt slumpen och är bara ett i sitt slag. Fantastiska detaljer såsom bland annat stora spröjsade fönster, framtagen spisstock, synliga takbjälkar, vackra trägolv och snidade detaljer. Ett magiskt vardagsrum med takhöjd i två plan, kamin och otroliga fönsterpartier utan ...
Storsvängen 148
Snart till salu!

Storsvängen 148

7:a | 105 m² Välkommen till en topprenoverad funkisvilla från 30-talet på hela 213 kvm! Huset är varsamt renoverat med tidstypiska detaljer och många originaldetaljer är bevarade. Här möts ni av ett tidstypiskt funkiskök från Järfällakök med många platsbyggda detaljer och bänkskivor i Carraramarmor. Ett vackert badrum i klassiskt svart och vitt, vardagsrum med stavparkett och med utgång till balkong, fem sovrum, arbetsrum, wc, förråd samt garage. Uppvuxen och mysig trädgårdstomt med fruktträd och buskar och nybyggd altan i bästa sy...
Hägerstensvägen 173
Snart till salu!

Hägerstensvägen 173

3:a | 86 m² Lägenhet med två ingångar, perfekt för det egna företaget, tonårsavdelning eller som uthyrningsdel. Nyrenoverat kök i vitt med delvis öppen planlösning till den stora matplatsen vid lägenhetens alkov. Lägenheten har även ett stort nyrenoverat badrum med plats för både badkar och tvättpelare om man så önskar. Två bra sovrum samt vardagsrum med utgång till balkong. Nära till natur, Mälaren och Aspuddens centrum med T-bana som på mindre än en kvart tar dig till T-centralen.
Ivar Vidfamnes gata 29
Snart till salu!

Ivar Vidfamnes gata 29

2:a | 55 m² Välkommen in till en ljus och supertrevlig lägenhet! Här finner ni ett fint kök med mix av nytt och gammalt och med plats för större matbord. Ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och med utgång till balkong i fritt, högt läge. Rymligt sovrum samt fräscht helkaklat badrum. Lägenheten är belägen på entréplan men ligger högt upp! På bara ett par minuters promenad är du vid Örnsbergsbadet för ett dopp i Mälaren. Du har även gångavstånd till tunnelbana, affärer, restauranger, skola och natur. Välkommen!
Rockelstavägen
Snart till salu!

Rockelstavägen

5:a | 114 m² Välkommen till ett modernt och fräscht BR-radhus, fördelat på två plan. Här finner ni välplanerade kvm med kök, vardagsrum och badrum på entréplan och övre plan med tre sovrum, allrum och badrum. Två fina uteplatser och två förråd. Välkommen på visning i januari!