Lövsätragränd 9

Lövsätragränd 9

Sätra

2:a | 71 m² | 2250000 kr Utgångspris/bud Klart att bara flytta in! Välkommen till en superfin och rymlig lägenhet i högt läge med stor balkong i bästa sydvästläge. Nytt snyggt kök i grått, stort vardagsrum med utgång till balkongen, generöst sovrum med fransk balkong. Stambytt badrum med tvättmaskin och stor hall med god plats för avhängning. Välkommen på visning!
Sigurd Rings gata 7

Sigurd Rings gata 7

Aspudden

3.5:a | 92 m² | 5795000 kr Utgångspris/bud Välkommen till en fin etagelägenhet i Aspudden! Här finner ni 92 välplanerade kvadratmetrar som är fördelade på två plan. På entréplanet finner ni stort och socialt kök, två sovrum, badrum samt balkong. När man tar trappan ned en våning så möts ni av ett generöst och socialt vardagsrum med sovalkov, arbetsplats och duschrum. Välkommen på visning!
Uttinivägen 7
Snart till salu!

Uttinivägen 7

Mälarhöjden

6.5:a | 147 m² Denna moderna bostadsrättsvilla i två våningsplan måste upplevas på plats. Bostadsrätten ligger som enda lägenhet i en fristående villa med tillhörande stor altan och trädgård som man förfogar över. Närmare egen villa kommer man inte! Parkeringsplats samt stort källarförråd ingår i avgiften. Ett unikt boende för den kräsna.
Fredrika Bremers gata 15, 2 tr
Snart till salu!

Fredrika Bremers gata 15, 2 tr

Fruängen

2:a | 66 m² I en lugn del av Fruängen, finns denna rymliga och ljusa lägenhet. Stort kök med separat matplats, lättmöblerat vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till den inglasade balkongen och ett generöst sovrum. Badrummet är stambytt och i sober och snygg färgskala. Välkommen på visning!
Rockelstavägen
Snart till salu!

Rockelstavägen

Bandhagen

5:a | 114 m² Välkommen till ett modernt och fräscht BR-radhus, fördelat på två plan. Här finner ni välplanerade kvm med kök, vardagsrum och badrum på entréplan och övre plan med tre sovrum, allrum och badrum. Två fina uteplatser och två förråd. Välkommen på visning i januari!
Älvsjövägen 106
Snart till salu!

Älvsjövägen 106

Älvsjö

5:a | 68 m² Välkommen till detta radhus i Älvsjö med trädgård som ligger skyddad och kan nås från den lilla gångvägen som går mellan radhuslängorna. Vardagsrummet har öppen spis och dubbeldörren i glas leder ut till altanen och vidare ut i den lilla trädgården. Två sovrum, kök och vardagsrum med matplats samt gästtoalett på entréplanet. På det nedre planet finns ett stort sovrum men även badrum med bastu, kök och förråd. Det nedre planet har egen ingång. Nuvarande ägare har haft detta som en uthyrningsdel. Nära till skolor, grö...