Hagvägen 62D

Hagvägen 62D

1850000 kr På höjden med en fantastisk utsikt hittar du denna fastighet med bygglov på ett parhus i tre våningsplan med takterrass. Här har ingenting lämnats åt slumpen. Bygglovet finns bifogat som PDF-fil och innefattar ett parhus som delas av vid tomtgränsen till den intilliggande fastigheten som även den är till salu. Husen går omlott vilket ger privata uteplatser utan insyn samt varsin avdelad takterrass med makalös utsikt. På det nedre planet finns två p-platser per fastighet, samtliga under tak. Här har man nära till naturen, skolor,...
Hagvägen 62C

Hagvägen 62C

1850000 kr På höjden med en fantastisk utsikt hittar du denna fastighet med bygglov på ett parhus i tre våningsplan med takterrass. Här har ingenting lämnats åt slumpen. Bygglovet finns bifogat som en PDF-fil och innefattar ett parhus som delas av vid tomtgränsen till den intilliggande fastigheten som även den är till salu. Husen går omlott vilket ger privata uteplatser utan insyn samt varsin avdelad takterrass med makalös utsikt. På det nedre planet finns två p-platser per fastighet, samtliga under tak. Här har man nära till naturen, skol...
Lina Sandells plan 2

Lina Sandells plan 2

2:a | 55 m² | 2495000 kr Välkommen till en fräsch lägenhet i mycket bra skick! Fint, nytt kök med trevlig matplats vid fönster och utsikt mot innergård. Härligt och rymligt vardagsrum med utgång till balkong i bästa solläge. Stort sovrum, rymlig hall och stambytt badrum. Hiss finns! Välkomna!
Sporrgränd 8A
Snart till salu!

Sporrgränd 8A

7:a | 144 m² | Kvalitetsboende med utsikt belägen på liten gränd med Bullerbykänsla endast ett par minuter från Mälarhöjdens T-banestation. Huset är utbyggt och renoverat med stor omtanke där tidstypiska material använts. Här har ingenting lämnats åt slumpen. Bland annat kan nämnas vackra spröjsade fönster, ytterdörr i original, plankgolv samt tre vackra öppna spisar. Väl ute i trädgården finns tidstypisk platsbyggd bod med innergård, uteplats anlagd med gatsten och vackra planteringar. I den stora lönnen kan man svinga sig i gungan b...
Manhemsgatan 3
Snart till salu!

Manhemsgatan 3

2:a | 54 m² | Välkommen till denna välplanerade 2:a i populära Aspudden. Stort sovrum med angränsande klädkammare, vardagsrum med utgång till balkong, kök med sittplats för 4-6 personer samt badrum med badkar. Centralt läge med närhet till natur, Mälaren, Aspuddens centrum samt en kvart med tunnelbanan till T-centralen.
Hägerstensvägen 173
Snart till salu!

Hägerstensvägen 173

3:a | 86 m² | Lägenhet med två ingångar, perfekt för det egna företaget, tonårsavdelning eller som uthyrningsdel. Nyrenoverat kök i vitt med delvis öppen planlösning till den stora matplatsen vid lägenhetens alkov. Lägenheten har även ett stort nyrenoverat badrum med plats för både badkar och tvättpelare om man så önskar. Två bra sovrum samt vardagsrum med utgång till balkong. Nära till natur, Mälaren och Aspuddens centrum med T-bana som på mindre än en kvart tar dig till T-centralen.
Ivar Vidfamnes gata 29
Snart till salu!

Ivar Vidfamnes gata 29

2:a | 55 m² | Välkommen in till en ljus och supertrevlig lägenhet! Här finner ni ett fint kök med mix av nytt och gammalt och med plats för större matbord. Ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och med utgång till balkong i fritt, högt läge. Rymligt sovrum samt fräscht helkaklat badrum. Lägenheten är belägen på entréplan men ligger högt upp! På bara ett par minuters promenad är du vid Örnsbergsbadet för ett dopp i Mälaren. Du har även gångavstånd till tunnelbana, affärer, restauranger, skola och natur. Välkommen!
Rockelstavägen
Snart till salu!

Rockelstavägen

5:a | 114 m² | Välkommen till ett modernt och fräscht BR-radhus, fördelat på två plan. Här finner ni välplanerade kvm med kök, vardagsrum och badrum på entréplan och övre plan med tre sovrum, allrum och badrum. Två fina uteplatser och två förråd. Välkommen på visning i januari!