Gröndalsvägen 164, 3+4 tr

Gröndalsvägen 164, 3+4 tr

6:a | 139 m² | 7895000 kr UNIKT TILLFÄLLE - Hörnlägenhet i etage högst upp i huset utan insyn med utsikt över Mörtviken från samtliga rum och två stora balkonger vända mot sydväst. Kan det bli bättre? Vardagsrum med öppen planlösning mot det välplanerade köket. Från köket når man den nedre balkongen. Här ryms stora sällskap och utsikten är fantastisk. Samtliga sovrum är rymliga och Master bedroom har utgång till den övre balkongen som även den är stor med en magisk utsikt. Till detta två fina badrum och en stor välkomnande entré. En lägenhe...
Ekensbergsvägen 16

Ekensbergsvägen 16

1:a | 28 m² | 1995000 kr Fantastisk etta i låghuslänga med kontinental känsla. Egen ingång och uteplats samt möjlighet att odla i rabatten utanför rummets fönster. Lägenheten är varsamt renoverad med både originalkök och garderober bevarade. Ett stenkast från Mälaren kan man njuta av en fika på altanen som ligger ostört intill grönskan. Nära till kommunikationer av alla sorter och på ca 15 minuter cyklar du in till centrum.
Meteorvägen 20, 2tr

Meteorvägen 20, 2tr

3:a | 81 m² | 2895000 kr TOPPSKICK! Här möts du av ett totalrenoverat och påkostat boende där du nu har chansen att vara först att bo. Här har ingenting lämnats åt slumpen. Köket är renoverat med fina detaljer och maskiner från Samsung. Planlösningen är ändrad vilket ger ett extra stort helkaklat badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare under den stora arbetsbänken. Längst med både vardagsrum och kök följer lägenhetens stora balkong med söderläge. Till detta närhet till Täby Centrum, kommunikationer och skolor.
Manhemsgatan 3

Manhemsgatan 3

2:a | 54 m² | 3095000 kr Välkommen till denna välplanerade 2:a med ett fantastiskt läge i populära Aspudden. Balkong i skyddat läge vänd mot sydväst och grönska där avståndet är stort till närmaste hus. Stort sovrum med angränsande klädkammare, vardagsrum med utgång till balkong, kök med sittplats för 4-6 personer samt badrum med badkar. Föreningen har både övernattningsrum, gym och festlokal. Lägenheten ligger centralt med närhet till natur, Mälaren och Aspuddens centrum och med tunnelbanan är du vid T-centralen inom en kvart.
Sporrgränd 8A
Snart till salu!

Sporrgränd 8A

7:a | 144 m² | Kvalitetsboende med utsikt belägen på liten gränd med Bullerbykänsla endast ett par minuter från Mälarhöjdens T-banestation. Huset är utbyggt och renoverat med stor omtanke där tidstypiska material använts. Här har ingenting lämnats åt slumpen. Bland annat kan nämnas vackra spröjsade fönster, ytterdörr i original, plankgolv samt tre vackra öppna spisar. Väl ute i trädgården finns tidstypisk platsbyggd bod med innergård, uteplats anlagd med gatsten och vackra planteringar. I den stora lönnen kan man svinga sig i gungan b...
Hägerstensvägen 173
Snart till salu!

Hägerstensvägen 173

3:a | 86 m² | Lägenhet med två ingångar, perfekt för det egna företaget, tonårsavdelning eller som uthyrningsdel. Nyrenoverat kök i vitt med delvis öppen planlösning till den stora matplatsen vid lägenhetens alkov. Lägenheten har även ett stort nyrenoverat badrum med plats för både badkar och tvättpelare om man så önskar. Två bra sovrum samt vardagsrum med utgång till balkong. Nära till natur, Mälaren och Aspuddens centrum med T-bana som på mindre än en kvart tar dig till T-centralen.
Ivar Vidfamnes gata 29
Snart till salu!

Ivar Vidfamnes gata 29

2:a | 55 m² | Välkommen in till en ljus och supertrevlig lägenhet! Här finner ni ett fint kök med mix av nytt och gammalt och med plats för större matbord. Ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och med utgång till balkong i fritt, högt läge. Rymligt sovrum samt fräscht helkaklat badrum. Lägenheten är belägen på entréplan men ligger högt upp! På bara ett par minuters promenad är du vid Örnsbergsbadet för ett dopp i Mälaren. Du har även gångavstånd till tunnelbana, affärer, restauranger, skola och natur. Välkommen!
Rockelstavägen
Snart till salu!

Rockelstavägen

5:a | 114 m² | Välkommen till ett modernt och fräscht BR-radhus, fördelat på två plan. Här finner ni välplanerade kvm med kök, vardagsrum och badrum på entréplan och övre plan med tre sovrum, allrum och badrum. Två fina uteplatser och två förråd. Välkommen på visning i januari!