Arvodesvägen 18 - ACCEPTERAT PRIS!

Arvodesvägen 18 - ACCEPTERAT PRIS!

Hägerstensåsen

1:a | 20 m² | 1995000 kr Accepterat pris! ACCEPTERAT PRIS! Ring 0703-262724 för privatvisning! Här finner du en superbra planerad liten 1:a på mysiga Hägerstensåsen! Här är alla kvm väl optimerade och du hittar ett fint kök i kombination med det ljusa rummet. Välkommen att höra av dig!
Fredrika Bremers gata 15, 2 tr

Fredrika Bremers gata 15, 2 tr

Fruängen

2:a | 66 m² | 2300000 kr Accepterat pris ACCEPTERAT PRIS! I en lugn del av Fruängen, finns denna rymliga och ljusa lägenhet. Stort kök med separat matplats, lättmöblerat vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till den inglasade balkongen och ett generöst sovrum. Badrummet är stambytt och i sober och snygg färgskala. Välkommen på visning!
Sparbanksvägen 24
Snart till salu!

Sparbanksvägen 24

Hägerstensåsen

3:a | 69 m² Varmt välkommen till en underbart mysig 3:a på charmiga Åsen! Lägenheten renoverades 2018 och är mycket ljus då det finns fönster i tre väderstreck. Här finner man bra materialval, fina trägolv, snyggt kök och ett underbart badrum. En skön balkong i söderläge, låg avgift och att Brf äger marken gör det bara bättre! Välkommen att höra av dig!
Selmedalsvägen 4, 6 tr
Snart till salu!

Selmedalsvägen 4, 6 tr

Axelsberg

3:a | 83 m² Här finner ni en fin och ljus lägenhet högt upp i huset i bra och solid brf och nära till Mälaren. Två fräscha badrum, generösa sovrum och trevlig och social umgängesyta då kök och vardagsrum hänger fint ihop. Man kan om man vill, få till ett uthyrningsrum, tack vare egen ingång. Nära till bad och mysiga promenadstråk längs Mälaren. Välkommen att höra av dig!
Barbro Alvings gata 6
Snart till salu!

Barbro Alvings gata 6

Fruängen

2:a | 54 m² Välkommen till en fin lägenhet på översta våningen med sol på balkongen från lunch och fram på kvällen! Här finner du en social och välplanerad lägenhet. Vardagsrum och kök i öppen och trevlig planlösning och här finns även utgången till balkongen i högt och fritt läge. Rymligt sovrum och ett fräscht badrum. Välkommen att höra av dig!
Ivar Vidfamnes gata
Snart till salu!

Ivar Vidfamnes gata

Örnsberg - Aspudden

2:a | 55 m² Välkommen in till en ljus och supertrevlig lägenhet! Här finner ni ett fint kök med mix av nytt och gammalt och med plats för större matbord. Ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och med utgång till balkong i fritt, högt läge. Rymligt sovrum samt fräscht helkaklat badrum. Lägenheten är belägen på entréplan men ligger högt upp! På bara ett par minuters promenad är du vid Örnsbergsbadet för ett dopp i Mälaren. Du har även gångavstånd till tunnelbana, affärer, restauranger, skola och natur. Välkommen!
Rockelstavägen
Snart till salu!

Rockelstavägen

Bandhagen

5:a | 114 m² Välkommen till ett modernt och fräscht BR-radhus, fördelat på två plan. Här finner ni välplanerade kvm med kök, vardagsrum och badrum på entréplan och övre plan med tre sovrum, allrum och badrum. Två fina uteplatser och två förråd. Välkommen på visning i januari!
Älvsjövägen 106
Snart till salu!

Älvsjövägen 106

Älvsjö

5:a | 68 m² Välkommen till detta radhus i Älvsjö med trädgård som ligger skyddad och kan nås från den lilla gångvägen som går mellan radhuslängorna. Vardagsrummet har öppen spis och dubbeldörren i glas leder ut till altanen och vidare ut i den lilla trädgården. Två sovrum, kök och vardagsrum med matplats samt gästtoalett på entréplanet. På det nedre planet finns ett stort sovrum men även badrum med bastu, kök och förråd. Det nedre planet har egen ingång. Nuvarande ägare har haft detta som en uthyrningsdel. Nära till skolor, grö...