Torsten Alms Gata 16, NB

Torsten Alms Gata 16, NB

Aspudden

3:a | 58 m² | 3495000 kr Utgångspris/bud Välkommen till en välplanerad liten 3:a med egen uteplats om ca 28 kvm! Lägenheten byggdes 2012 och har genomgående ekparkett, kök och vardagsrum i social öppen planlösning, två sovrum, duschrum, separat wc, samt bra förvaring. Visst ytskiktsbehov. Välkommen på visning!
Valutavägen 66 C
Snart till salu!

Valutavägen 66 C

Hägerstensåsen

2.5:a | 67 m² | 3495000 kr Utgångspris/bud Välkommen till en insynsskyddad och välplanerad 2.5 i suterrängplan med utsikt mot grönska. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Och från köket nås den stora balkongen, om hela 8 kvm. Du möts av en välkomnande hall, rymligt badrum, trevligt sovrum med ett litet barnrum intill. Välkommen på visning!
Lisebergsvägen 117
Snart till salu!

Lisebergsvägen 117

Liseberg

2:a | 53 m² Välkommen till en mysig lägenhet med äldre charm mitt i Lisebergs lugna villakvarter. I den vackra fastigheten anno 1919 finns en förening med 13 lägenheter, gemensam trädgård och trevliga uteplatser. Här finner man ett vardagsrum med fantastiskt fint ljusinsläpp och härlig utsikt över villaområdet. Sovrummet är rymligt, köket är välplanerat och hallen är välkomnande. Välkommen på visning!
Fredrika Bremers gata 15, 2 tr
Snart till salu!

Fredrika Bremers gata 15, 2 tr

Fruängen

2:a | 66 m² I en lugn del av Fruängen, finns denna rymliga och ljusa lägenhet. Stort kök med separat matplats, lättmöblerat vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till den inglasade balkongen och ett generöst sovrum. Badrummet är stambytt och i sober och snygg färgskala. Välkommen på visning!
Rockelstavägen
Snart till salu!

Rockelstavägen

Bandhagen

5:a | 114 m² Välkommen till ett modernt och fräscht BR-radhus, fördelat på två plan. Här finner ni välplanerade kvm med kök, vardagsrum och badrum på entréplan och övre plan med tre sovrum, allrum och badrum. Två fina uteplatser och två förråd. Välkommen på visning i januari!
Älvsjövägen 106
Snart till salu!

Älvsjövägen 106

Älvsjö

5:a | 68 m² Välkommen till detta radhus i Älvsjö med trädgård som ligger skyddad och kan nås från den lilla gångvägen som går mellan radhuslängorna. Vardagsrummet har öppen spis och dubbeldörren i glas leder ut till altanen och vidare ut i den lilla trädgården. Två sovrum, kök och vardagsrum med matplats samt gästtoalett på entréplanet. På det nedre planet finns ett stort sovrum men även badrum med bastu, kök och förråd. Det nedre planet har egen ingång. Nuvarande ägare har haft detta som en uthyrningsdel. Nära till skolor, grö...