Isbergavägen 14
Snart till salu!

Isbergavägen 14

Älvsjö - Herrängen

6:a | 126 m² Snart är denna unika tegelvilla anno 1968, till salu! Här finner ni trevliga och sociala umgängesytor både inne och ute! Övre planet med det rymliga köket är husets hjärta! Kök, matrum med öppen spis och vardagsrum där familj, släkt och vänner gärna samlas. Här finns även utgången till den generösa uteplatsen och vardagsrummet är beläget intill. På övre plan finns även tre sovrum samt ett snyggt badrum. På entréplanet möts ni av ett vackert stengolv och den fina trappan som finns i den rundade delen på huset. På...
Hornsgatan 29H
Snart till salu!

Hornsgatan 29H

Södermalm

1:a | 36 m² | 2995000 kr Utgångspris/bud I charmig fastighet från 1898 finns nu möjligheten att förvärva denna oslipade pärla med många tidstypiska detaljer bevarade. I föreningen finns fina innergårdar med grill och utemöbler. Och brf äger marken! Lägenheten är belägen precis intill Mariatorget med puls och liv., caféer, restauranger och butiker. Tunnelbanan och pendeltåg når man på några minuter samt flera. Välkommen att höra av dig!
Hökmossevägen 21, 2 tr
Snart till salu!

Hökmossevägen 21, 2 tr

Hökmossen - Telefonplan

2:a | 43.7 m² Välkommen till en perfekt tvårummare med nytt snyggt kök, rymligt vardagsrum, sovrum, fräscht badrum samt klädkammare med bra förvaring. Balkongen erbjuder mycket sol och utsikt mot föreningens grillplats. Välkommen att höra av dig!
Ellen Keys gata 33
Snart till salu!

Ellen Keys gata 33

Fruängen - Hägersten

4:a | 101 m² Välkommen till en välplanerad 4:a, ursprungligen en 5:a och här finner ni sociala och trevliga umgängesytor! Ett rymligt härligt kök och stort socialt vardagsrum med utgång till den fina balkongen i söderläge. Stambytt badrum och gäst-wc, tre sovrum samt klädkammare. Det är bara några minuters promenad till Vippans fina lekpark och Fruängens Centrum med T-bana. Välkommen att höra av er!
Valutavägen 86, 1tr
Snart till salu!

Valutavägen 86, 1tr

Hägerstensåsen

3:a | 54 m² | 2995000 kr /bud En trappa upp men högt över trädkrononorna ligger denna fina gavellägenhet helt utan insyn. Renoverad med fina detaljer och mycket charm. Två sovrum med badrummet placerat mellan sovrummen. Kök med vit marmorbänk och bra arbetsytor. Vardagsrum med utgång till balkongen vänd mot väster med högt och fritt läge och utsikt över grönska. På en minut är du vid Hägerstensåsens T-baneuppgång och det är även nära promenadavstånd till centrum, skola och naturen är inpå knuten. Ett boende för den kräsna.
Mästarbacken 81
Snart till salu!

Mästarbacken 81

Mälarhöjden

5:a | 119 m² Bostadsrättsradhus i gavel med bästa läge på Mästarbacken som nu kan bli din! Lägenheten är renoverad och ombyggd med både öppen planlösning och påkostade materialval, ett boende för den kräsna. Generösa umgängesytor med öppen planlösning och trevlig köksö för umgänge runt spisen. Tre sovrum som kan bli fyra, varav det ena med walk in closet. Badrum med regndusch och handdusch bredvid det fristående badkaret. Nära till skola, Mälaren och T-banan.
Fredrika Bremers gata 15, 2 tr
Snart till salu!

Fredrika Bremers gata 15, 2 tr

Fruängen

2:a | 66 m² I en lugn del av Fruängen, finns denna rymliga och ljusa lägenhet. Stort kök med separat matplats, lättmöblerat vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till den inglasade balkongen och ett generöst sovrum. Badrummet är stambytt och i sober och snygg färgskala. Välkommen på visning!
Rockelstavägen
Snart till salu!

Rockelstavägen

Bandhagen

5:a | 114 m² Välkommen till ett modernt och fräscht BR-radhus, fördelat på två plan. Här finner ni välplanerade kvm med kök, vardagsrum och badrum på entréplan och övre plan med tre sovrum, allrum och badrum. Två fina uteplatser och två förråd. Välkommen på visning i januari!
Älvsjövägen 106
Snart till salu!

Älvsjövägen 106

Älvsjö

5:a | 68 m² Välkommen till detta radhus i Älvsjö med trädgård som ligger skyddad och kan nås från den lilla gångvägen som går mellan radhuslängorna. Vardagsrummet har öppen spis och dubbeldörren i glas leder ut till altanen och vidare ut i den lilla trädgården. Två sovrum, kök och vardagsrum med matplats samt gästtoalett på entréplanet. På det nedre planet finns ett stort sovrum men även badrum med bastu, kök och förråd. Det nedre planet har egen ingång. Nuvarande ägare har haft detta som en uthyrningsdel. Nära till skolor, grö...