Tunnbindargränd 5

Tunnbindargränd 5

6:a | 130 m² | 6950000 kr /bud Välkommen till denna pärla på liten återvändsgata i Mälarhöjden. Fastigheten har endast haft en ägare som vårdat fastigheten väl genom åren. Entréplan med en stor välkomnande hall, vardagsrum med höga fönster som vetter mot husets altan, kök, tvättstuga samt rum med egen ingång på baksidan. Det övre våningsplanet har ett allrum, fyra stora sovrum samt badrum med plats för badkar. Fastigheten är friköpt, har bergvärme samt ett fräscht garage.
Storsvängen 183

Storsvängen 183

5:a | 95 m² | 8250000 kr /bud Här hittar du ett boende med mycket charm och känsla med en total bostadsyta om 143kvm. Vackra spröjsade fönster och vitlaserade plankgolv i kök och vardagsrum. Entréplanet har en välkomnande entré via husets punchveranda. På detta våningsplan finns badrum med dusch, vardagsrum med kamin och utgång till altan samt kök med den gamla vedspisen bevarad och med matplats i burspråk. Tre personliga sovrum på det övre planet, det ena med utgång till balkong. Källaren har en separat ingång via tvättstugan, badrum med inbyggt badkar s...
Mamsell Ullas Väg 3, 7tr

Mamsell Ullas Väg 3, 7tr

4:a | 114 m² | 8450000 kr /bud Unikt tillfälle att kunna förvärva denna etagevåning i Mälarhöjden med den i särklass vackraste utsikten och största terrassen. Ett boende för livsnjutaren helt utan insyn. Takterrassen är indelad i två nivåer med sol från morgon till kväll och en magisk utsikt över Mälaren. Här ryms både grillplats, stor matplats, loungedel samt solstolar. Till detta har lägenheten ytterligare två balkonger som är vända åt motsatt håll, även de med högt och soligt läge men med utsikt över tallskog. Vardagsrum med 4 meters takhöjd o...
Korpmossevägen 29

Korpmossevägen 29

5:a | 55 m² | 6395000 kr /bud En charmig friköpt villa, nyrenoverad inomhus med både känsla och genomtanke. Renoveringen har gjorts med tanke på uthyrningsmöjlighet eller generationsboende om man så önskar. Här finns ett nyrenoverat kök på varje plan samt två nya badrum. Samtliga rum har nya ytskikt, spotlights i taket, nya golv med vattenburen golvvärme på bägge våningsplanen samt en stor altan med plats för både matplats och loungedel. Huset gränsar mot allmänning och har endast en granne. Buss utanför huset om man inte går till T-banan och lekpark ra...
Hägerstensvägen 201, 3tr

Hägerstensvägen 201, 3tr

2:a | 58 m² | 2875000 kr /bud Här hittar du en välplanerad hörnlägenhet med stor charm. Välkomnande hall, kök i vinkel med stor matplats och två balkonger mot söder utan insyn, en från vardagsrummet och en från sovrummet. Badrummet är nyrenoverat med fina materialval och har badkar. Nära till tunnelbana, skola, natur och Mälaren.
Solberga Hagväg 18, entréplan

Solberga Hagväg 18, entréplan

3:a | 70 m² | 2195000 kr Utgångspris Här kan ni verkligen sätta er egen prägel! Stor härlig uteplats med sol hela dagen. Lägenheten har renoveringsbehov men kan bli en perfekt lägenhet för den lilla familjen. Nära kommunikationer, butiker, skolor och även grönområden. Välkommen på visning!
Ekensbergsvägen 16

Ekensbergsvägen 16

1:a | 28 m² | 1995000 kr / bud Fantastisk etta i låghuslänga med kontinental känsla. Egen ingång och uteplats samt möjlighet att odla i rabatten utanför rummets fönster. Lägenheten är varsamt renoverad med både originalkök och garderober bevarade. Ett stenkast från Mälaren kan man njuta av en fika på altanen som ligger ostört intill grönskan. Nära till kommunikationer av alla sorter och på ca 15 minuter cyklar du in till centrum.
Hägerstensvägen 173
Snart till salu!

Hägerstensvägen 173

3:a | 86 m² Lägenhet med två ingångar, perfekt för det egna företaget, tonårsavdelning eller som uthyrningsdel. Nyrenoverat kök i vitt med delvis öppen planlösning till den stora matplatsen vid lägenhetens alkov. Lägenheten har även ett stort nyrenoverat badrum med plats för både badkar och tvättpelare om man så önskar. Två bra sovrum samt vardagsrum med utgång till balkong. Nära till natur, Mälaren och Aspuddens centrum med T-bana som på mindre än en kvart tar dig till T-centralen.
Ivar Vidfamnes gata 29
Snart till salu!

Ivar Vidfamnes gata 29

2:a | 55 m² Välkommen in till en ljus och supertrevlig lägenhet! Här finner ni ett fint kök med mix av nytt och gammalt och med plats för större matbord. Ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och med utgång till balkong i fritt, högt läge. Rymligt sovrum samt fräscht helkaklat badrum. Lägenheten är belägen på entréplan men ligger högt upp! På bara ett par minuters promenad är du vid Örnsbergsbadet för ett dopp i Mälaren. Du har även gångavstånd till tunnelbana, affärer, restauranger, skola och natur. Välkommen!
Rockelstavägen
Snart till salu!

Rockelstavägen

5:a | 114 m² Välkommen till ett modernt och fräscht BR-radhus, fördelat på två plan. Här finner ni välplanerade kvm med kök, vardagsrum och badrum på entréplan och övre plan med tre sovrum, allrum och badrum. Två fina uteplatser och två förråd. Välkommen på visning i januari!