Valutavägen 86, 1tr

Valutavägen 86, 1tr

Hägerstensåsen

3:a | 54 m² | 2995000 kr /bud En trappa upp men högt över trädkrononorna ligger denna fina gavellägenhet helt utan insyn. Renoverad med fina detaljer och mycket charm. Två sovrum med badrummet placerat mellan sovrummen. Kök med vit marmorbänk och bra arbetsytor. Vardagsrum med utgång till balkongen vänd mot väster med högt och fritt läge och utsikt över grönska. På en minut är du vid Hägerstensåsens T-baneuppgång och det är även nära promenadavstånd till centrum, skola och naturen är inpå knuten. Ett boende för den kräsna.
Svartbäcksvägen 15
Snart till salu!

Svartbäcksvägen 15

Bagarmossen

7:a | 181 m² Välplanerad villa på lugn gata med möjlighet till hela fem sovrum, varav tre sovrum på det övre planet. Matsalen har öppenspis samt öppen planlösning mot köket. Vardagsrummet har kamin och takhöjd ända upp i nock. Från matsalen kommer man ut till den stenlagda uteplatsen och från vardagsrummet kommer man ut till uteplatsen under tak. Badrummet ligger på det övre våningsplanet och på entréplanet finns en separat gästtoalett samt dusch intill bastun. Här finns även två sovrum samt tvättstuga och förråd. Fastigheten är fr...
Fredrika Bremers gata 15, 2 tr
Snart till salu!

Fredrika Bremers gata 15, 2 tr

Fruängen

2:a | 66 m² I en lugn del av Fruängen, finns denna rymliga och ljusa lägenhet. Stort kök med separat matplats, lättmöblerat vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till den inglasade balkongen och ett generöst sovrum. Badrummet är stambytt och i sober och snygg färgskala. Välkommen på visning!
Rockelstavägen
Snart till salu!

Rockelstavägen

Bandhagen

5:a | 114 m² Välkommen till ett modernt och fräscht BR-radhus, fördelat på två plan. Här finner ni välplanerade kvm med kök, vardagsrum och badrum på entréplan och övre plan med tre sovrum, allrum och badrum. Två fina uteplatser och två förråd. Välkommen på visning i januari!
Älvsjövägen 106
Snart till salu!

Älvsjövägen 106

Älvsjö

5:a | 68 m² Välkommen till detta radhus i Älvsjö med trädgård som ligger skyddad och kan nås från den lilla gångvägen som går mellan radhuslängorna. Vardagsrummet har öppen spis och dubbeldörren i glas leder ut till altanen och vidare ut i den lilla trädgården. Två sovrum, kök och vardagsrum med matplats samt gästtoalett på entréplanet. På det nedre planet finns ett stort sovrum men även badrum med bastu, kök och förråd. Det nedre planet har egen ingång. Nuvarande ägare har haft detta som en uthyrningsdel. Nära till skolor, grö...