Alvastravägen 5

Alvastravägen 5

Aspudden

4:a | 64 m² | 7650000 kr /bud Charmigt hus med högt och fritt läge med altan som följer runt husknuten i Aspuddens villakvarter nu till salu. Renoverat kök med gammal charm och utgång till den insynsskyddade altanen både från kök och vardagsrum. Vitmålade plankgolv på hela entréplanet. Två sovrum på entréplan men chans till ytterligare två rum på souterrängplan. Påkostad gästtoalett på entréplan samt modernt badrum på suterrängplanet där det även finns allrum samt stort garage med oinrett rum innanför. På fem minuters promenad är du vid Aspuddens...
Blåbärsstigen 17

Blåbärsstigen 17

Salem

3:a | 93 m² | 3195000 kr Utgångspris/bud Välkommen till ett fin liten villa på områdets kanske finaste tomt med stor gräsyta, uteplatser, flera fruktträd och bärbuskar. Huset har nyligen fått helt nytt utseende med nytt sadeltak och ny träfasad. På de 93 kvm finns vardagsrum, rymligt kök, två sovrum, klädkammare som kan bli ett sovrum, badrum och gästwc. Stort garage med förråd och tonårs-/gästrum med egen altan. Välkommen på visning!
Mamsell Ullas Väg 7, 6tr
Snart till salu!

Mamsell Ullas Väg 7, 6tr

Mälarhöjden

4:a | 118 m² Etagevåning i Mälarhöjden med fantastisk utsikt över Mälaren. Stor terrass samt två balkonger, en på varje våningsplan. Takterrassen är indelad i två nivåer och ramas in av ett glasräcke. Här ryms både grillplats, stor matplats, loungedel samt solstolar om man så önskar. Entréplanet har ett stort vardagsrum och stilrent kök, bägge med utgång till terrassen. Intill entrén finns ett av lägenhetens badrum, detta med dusch. Det nedre planet har tre bra sovrum där det ena har utgång till balkong, samt badrum med badkar och t...
Hägerstensvägen 115
Snart till salu!

Hägerstensvägen 115

Aspudden

2:a | 44.5 m² Välkommen till en mysig tvåa med balkong i soligt söderläge och mot en lugn och grön innergård! Lägenheten är belägen i ett charmigt 1930-tals hus och har otroligt välplanerade 44,5 kvm! Lägenheten behöver lite kärlek och omsorg men har kvar flera tidstypiska charmiga detaljer! Belägen mitt i Aspudden och i en mycket stabil förening där även hushållsel och bredband ingår. Välkommen!
Finn Malmgrens väg 56B
Snart till salu!

Finn Malmgrens väg 56B

Hammarbyhöjden

2:a | 46 m² | 2900000 kr Accepterat pris! Välkommen till en fin lägenhet med studiokänsla och med två härliga uteplatser om hela 18 kvm! Lägenheten byggdes 2014 och har ett trevligt arbetskök med utsikt mot uteplatsen och riktigt stort vardagsrum där soffa och stort matbord ryms! Bra sovrum med flera garderober och fräscht badrum. Välkommen!
Hägerstensvägen 173
Snart till salu!

Hägerstensvägen 173

Aspudden

3:a | 86 m² Lägenhet med två ingångar, perfekt för det egna företaget, tonårsavdelning eller som uthyrningsdel. Nyrenoverat kök i vitt med delvis öppen planlösning till den stora matplatsen vid lägenhetens alkov. Lägenheten har även ett stort nyrenoverat badrum med plats för både badkar och tvättpelare om man så önskar. Två bra sovrum samt vardagsrum med utgång till balkong. Nära till natur, Mälaren och Aspuddens centrum med T-bana som på mindre än en kvart tar dig till T-centralen.
Ivar Vidfamnes gata
Snart till salu!

Ivar Vidfamnes gata

Örnsberg - Aspudden

2:a | 55 m² Välkommen in till en ljus och supertrevlig lägenhet! Här finner ni ett fint kök med mix av nytt och gammalt och med plats för större matbord. Ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och med utgång till balkong i fritt, högt läge. Rymligt sovrum samt fräscht helkaklat badrum. Lägenheten är belägen på entréplan men ligger högt upp! På bara ett par minuters promenad är du vid Örnsbergsbadet för ett dopp i Mälaren. Du har även gångavstånd till tunnelbana, affärer, restauranger, skola och natur. Välkommen!
Rockelstavägen
Snart till salu!

Rockelstavägen

Bandhagen

5:a | 114 m² Välkommen till ett modernt och fräscht BR-radhus, fördelat på två plan. Här finner ni välplanerade kvm med kök, vardagsrum och badrum på entréplan och övre plan med tre sovrum, allrum och badrum. Två fina uteplatser och två förråd. Välkommen på visning i januari!