Blommensbergsvägen 157, 4 tr
Snart till salu!

Blommensbergsvägen 157, 4 tr

Aspudden

2.5:a | 56 m² Välkommen till en fin och charmig lägenhet mitt i Aspudden med mycket av 40-talsandan bevarad! Här finner du ett nytt snyggt kök i tidstypisk stil, rymliga rum och fönster i två väderstreck som gör lägenheten ljus. Lägenheten är belägen högst upp i huset. Den fina balkongen blickar ut mot grönska och blir som ett extra rum. HSB Brf Entitan är en stor, stabil förening som äger marken. I föreningen finns det gästlägenheter, samlingslokal, hobbylokal, gym, cykelförråd, barnvagnsrum och tvättstugor.
Fredrika Bremers gata 15, 2 tr
Snart till salu!

Fredrika Bremers gata 15, 2 tr

Fruängen

2:a | 66 m² I en lugn del av Fruängen, finns denna rymliga och ljusa lägenhet. Stort kök med separat matplats, lättmöblerat vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till den inglasade balkongen och ett generöst sovrum. Badrummet är stambytt och i sober och snygg färgskala. Välkommen på visning!
Rockelstavägen
Snart till salu!

Rockelstavägen

Bandhagen

5:a | 114 m² Välkommen till ett modernt och fräscht BR-radhus, fördelat på två plan. Här finner ni välplanerade kvm med kök, vardagsrum och badrum på entréplan och övre plan med tre sovrum, allrum och badrum. Två fina uteplatser och två förråd. Välkommen på visning i januari!
Älvsjövägen 106
Snart till salu!

Älvsjövägen 106

Älvsjö

5:a | 68 m² Välkommen till detta radhus i Älvsjö med trädgård som ligger skyddad och kan nås från den lilla gångvägen som går mellan radhuslängorna. Vardagsrummet har öppen spis och dubbeldörren i glas leder ut till altanen och vidare ut i den lilla trädgården. Två sovrum, kök och vardagsrum med matplats samt gästtoalett på entréplanet. På det nedre planet finns ett stort sovrum men även badrum med bastu, kök och förråd. Det nedre planet har egen ingång. Nuvarande ägare har haft detta som en uthyrningsdel. Nära till skolor, grö...