Brushaneslingan 15

Brushaneslingan 15

5:a | 70 m² | 6795000 kr Utgångspris/bud Välkommen in! Vill ni flytta in i ett hus som är klart och renoverat? Då är det här rätt hus! Fint kök i vitt med nya vitvaror, ljust nyrenoverat vardagsrum med vacker nyslipad fiskbensparkett och utgång till två stora fantastiska altaner, 70 kvm och 18 km. Två sovrum på entréplan och två sovrum på nedre plan. Riktigt stort badrum på med bastu och tvättstuga. Separat groventré, bergvärme, ny fasad, nytt tak mm. Kom på visning!
Backvindeln 95

Backvindeln 95

5:a | 128 m² | 5250000 kr Utgångspris/bud Välkommen till ett välplanerat och rymligt radhus som andas 1968. Samma ägare har vårdat huset i 50 år! Men nu får nästa ägare chansen att flytta in och ge lite kärlek, inspiration och entusiasm. Vardagsrum, matrum, kök och wc på mellanplan. Tre sovrum och badrum på övre plan. Och på entréplanet finner ni hall, tvättstuga och stort garage. Insynsskyddad altan i söder/sydvästläge. Friköpt tomt. Välkommen på visning!
Bellmanskällevägen 12C

Bellmanskällevägen 12C

3.5:a | 104 m² | 5995000 kr Utgångspris/bud Välkommen till ett härligt boende i Mälarhöjden i mysiga villakvarter. Här finner du ett unikt boende med social umgängesyta på entréplan och sovrum på övre plan. Lägenheten präglas av stora glaspartier, påkostade materialval och egen härlig liten trädgård med fruktträd och blommor.
Margaretha Krooks Gata 5, 2 tr

Margaretha Krooks Gata 5, 2 tr

3:a | 73 m² | 4295000 kr Utgångspris/Bud Välplanerad och ljus lägenhet med inglasad balkong mot syd/väst, två sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare, stort kök och vardagsrum med utgången till den inglasade balkongen som har utsikt över den inramade innergården med uteplatser och lekplats. Nära gångavstånd till Mälaren och Örnsbergsbadet och även nära gångavstånd till tunnelbana, skola och natur.
Henriksdalsringen 119, 4 tr

Henriksdalsringen 119, 4 tr

2.5:a | 67 m² | 2600000 kr Accepterat pris! Varmt välkommen till en mycket välplanerad och fin 2.5:a! Men kan bli en liten 3:a om man så önskar! Dessutom är den fantastiskt bra belägen med härlig utsikt och både nära till natur och kommunikationer in till söder. Välkommen på visning!
Mästarbacken 27
Snart till salu!

Mästarbacken 27

5:a | 124 m² Enplans bostadsrättsradhus med egen liten trädgård och altan vänd mot väst. Ursprungligen fyra sovrum, nu tre, två badrum samt ett stort välplanerat kök samt två stora klädkammare. Framför entrén ligger en liten lekplats och från vardagsrummet kommer man ut till altanen och den lilla trädgården med skyddat läge. Bra läge och nära till skola, Mälaren och T-banan.
LM Ericssons väg 9
Snart till salu!

LM Ericssons väg 9

2:a | 51 m² Nu finns chansen att förvärva denna ljusa och trevliga 2:a , belägen i trendiga Telefonplan. Fräscht och nytt kök med bra matplats och med utsikt över grönska. Nyrenoverat och fint badrum, lättmöblerat vardagsrum och rymligt sovrum. Nära till tunnelbana, restauranger och caféer och knappa 15 minuter till söder. Välkommen!
Hägerstensvägen 173
Snart till salu!

Hägerstensvägen 173

3:a | 86 m² Lägenhet med två ingångar, perfekt för det egna företaget, tonårsavdelning eller som uthyrningsdel. Nyrenoverat kök i vitt med delvis öppen planlösning till den stora matplatsen vid lägenhetens alkov. Lägenheten har även ett stort nyrenoverat badrum med plats för både badkar och tvättpelare om man så önskar. Två bra sovrum samt vardagsrum med utgång till balkong. Nära till natur, Mälaren och Aspuddens centrum med T-bana som på mindre än en kvart tar dig till T-centralen.
Ivar Vidfamnes gata 29
Snart till salu!

Ivar Vidfamnes gata 29

2:a | 55 m² Välkommen in till en ljus och supertrevlig lägenhet! Här finner ni ett fint kök med mix av nytt och gammalt och med plats för större matbord. Ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och med utgång till balkong i fritt, högt läge. Rymligt sovrum samt fräscht helkaklat badrum. Lägenheten är belägen på entréplan men ligger högt upp! På bara ett par minuters promenad är du vid Örnsbergsbadet för ett dopp i Mälaren. Du har även gångavstånd till tunnelbana, affärer, restauranger, skola och natur. Välkommen!
Rockelstavägen
Snart till salu!

Rockelstavägen

5:a | 114 m² Välkommen till ett modernt och fräscht BR-radhus, fördelat på två plan. Här finner ni välplanerade kvm med kök, vardagsrum och badrum på entréplan och övre plan med tre sovrum, allrum och badrum. Två fina uteplatser och två förråd. Välkommen på visning i januari!