Stjernströms Väg 3, 4tr

Stjernströms Väg 3, 4tr

Axelsberg

4:a | 79.8 m² | 4895000 kr /bud 4:a högt belägen på fjärde våningen med bra planlösning, fina materialval och en ombonad balkong som vetter mot väster där man kan njuta av solen hela dagen fram till kvällen. Balkongen har ett högt och fritt läge med utsikt över Mälarhöjdens villakvarter. Föreningen kan godkänna juridisk person. På ett par minuters promenad är man i Axelsberg centrum och på under 20 minuter med T-banan är man på T-centralen. Närhet till Mälaren med bad, caféer samt fina promenadtråk.
Hövdingagatan 7, 3 tr
Snart till salu!

Hövdingagatan 7, 3 tr

Aspudden

2.5:a | 56 m² | 3250000 kr - utgångspris Mitt i Aspudden ligger denna charmiga, ljusa och fina 2.5:a med en härlig balkong i syd/sydvästläge. Här finns fina detaljer från byggåret bevarade, originalgarderober, köksskåp i original, hög takhöjd, fönster i två väderstreck mm. Lägenheten ligger bara på några minuters gångavstånd till Aspuddens T-bana och centrum samt badklipporna i Örnsberg. Varmt välkommen!
Hägerstensvägen 308, 1tr
Snart till salu!

Hägerstensvägen 308, 1tr

Mälarhöjden

2:a | 57 m² Hörnlägenhet med stor balkong och utan insyn belägen i en fantastisk byggnad anno 1926. Här har man även tillgång till föreningens anlagda uteplats med två stora matbord, loungedel samt dubbelgrill. Väl inne i lägenheten möter gammalt nytt på ett mycket smakfullt sätt. Sovrum och hall har ett vackert massivt furugolv, innerdörrarna är massiva spegeldörrar, köket är modernt och går i mörkgrått medan samtliga fönster har spröjs. Badrummet har badkar, tvättpelare och höga spegelskåp. Här hittar du verkligen ett charmigt...
Ivar Vidfamnes gata
Snart till salu!

Ivar Vidfamnes gata

Örnsberg - Aspudden

2:a | 55 m² Välkommen in till en ljus och supertrevlig lägenhet! Här finner ni ett fint kök med mix av nytt och gammalt och med plats för större matbord. Ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck och med utgång till balkong i fritt, högt läge. Rymligt sovrum samt fräscht helkaklat badrum. Lägenheten är belägen på entréplan men ligger högt upp! På bara ett par minuters promenad är du vid Örnsbergsbadet för ett dopp i Mälaren. Du har även gångavstånd till tunnelbana, affärer, restauranger, skola och natur. Välkommen!
Rockelstavägen
Snart till salu!

Rockelstavägen

Bandhagen

5:a | 114 m² Välkommen till ett modernt och fräscht BR-radhus, fördelat på två plan. Här finner ni välplanerade kvm med kök, vardagsrum och badrum på entréplan och övre plan med tre sovrum, allrum och badrum. Två fina uteplatser och två förråd. Välkommen på visning i januari!
Älvsjövägen 106
Snart till salu!

Älvsjövägen 106

Älvsjö

5:a | 68 m² Välkommen till detta radhus i Älvsjö med trädgård som ligger skyddad och kan nås från den lilla gångvägen som går mellan radhuslängorna. Vardagsrummet har öppen spis och dubbeldörren i glas leder ut till altanen och vidare ut i den lilla trädgården. Två sovrum, kök och vardagsrum med matplats samt gästtoalett på entréplanet. På det nedre planet finns ett stort sovrum men även badrum med bastu, kök och förråd. Det nedre planet har egen ingång. Nuvarande ägare har haft detta som en uthyrningsdel. Nära till skolor, grö...